torsdag 10. februar 2011

Bli med på den fyrste Aldabra-ekspedisjonen i kajakk

Atollet Aldabra i Indiahavet er eit av verdas naturunderverk, og er eit strengt regulert natureservat. Havstrils Eivind Møgster er ein av dei som kal vera med og padla den fyrste ekspedisjonen i kajakk dit, nokon sinne. No er Eivind, Lidun Hareide og kompani på jakt etter fleire deltakarar på den banebrytande ekspedisjonen - kanskje vert dette det einaste høvet i vår levetid. Eivind skriv dette om ekspedisjonen:

"Me skal padla NDK-kajakker i kule farger, med delfinar, skilpadder - og ja til og med sjøkuer skal - me duppa åreblanda rundt og bada med. Det er kjent som ein av verdas flottaste dykkedestinasjonar, så vidare oppramsing av det marine dyrlivet der, er kanskje ikkje naudsynt. Dyrelivet og plantelivet på landsiden er like unikt som det under havoverflata.  At det er verdas største korallatoll fortel at landskapet er noko heilt i særklasse."

Ekspedisjonen startar fra Seychellene den 5. august 2011, med fly ut til Aldabra og ekspedisjonsbåten me skal bu på når meer der ute. Retur til Seychellene den 12. august med fly. Det er plass til ti kajakkerar, så det gjeld å handla raskt om du vil ha plass.
Me legg turen vår opp med nokre dagars stopp på Seychellene både før og etter Aldabra. Nyta livet der på eit par øyar, og berre gleda oss over livet som me gjorde sist me var der.

Planen vår er at me skal prøva og samla sammen ein vairert og fin gjeng fra heile Noreg. Meir info. Send ein mail til Eivind Møgster, då vel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar